
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 chorizo sausages (approx. 250 g), skins removed, cut into slices (1 cm)
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 eschalots peeled and cut into halves (approx. 100 g)
- 2 celery stalks cut into pieces (approx. 90 g)
- 150 g floury potatoes (e.g. Royal Blue, Ruby Lou, Coliban), peeled and cut into pieces (3 cm)
- 700 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 350 - 400 g scallops (approx. 18 scallops)
- 200 g pouring (whipping) cream
- fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 326.3 kcal / 1371.2 kJ
- Proteína
- 21.5 g
- Gordura
- 23.3 g
- Hidratos de carbono
- 7.7 g
- Fibra
- 1.7 g
- Gordura saturada
- 10.8 g
- Sódio
- 864.7 mg
Receitas alternativas
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Creamy turkey stew (TM5)
3h 50min
Chorizo and squid stew (TM6)
5h 30min
Anise-cured salmon
14h 10min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Zesty avocado with crab
10min
Chilli crab pasta
35min
Hearty seafood chowder
1h
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Leek and smoked salmon dip
55min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1h 30min
Garlic prawns
25min