Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1000 g water
- 1 - 2 pinches salt
- 300 g large shell pasta
- 1 tbsp olive oil
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into halves
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 30 g salted butter
- 30 g dry white wine
- 30 g plain flour
- 400 g full cream milk
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste, plus extra for serving
- 100 - 120 g Danish blue cheese, broken into pieces, plus extra for serving
- 50 g walnuts, cut into pieces, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2799 kJ / 666 kcal
- Proteína
- 22.6 g
- Hidratos de carbono
- 65.6 g
- Gordura
- 34 g
- Fibra
- 5.3 g
Receitas alternativas
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
40 Min
Chicken fusilli with mushrooms
40 Min
Berry and red wine trifle
4 Std. 50 Min
Pecan pie cheesecake cups
35min
Seafood panzanella
1 Std.
Broccoli and three cheese pasta bake
40 Min
Chilli creamed corn
40 Min
Lamb and barley soup
50min
Cheese soufflés
30 min
Mushroom-stuffed mushrooms
50min
Macaroni cheese with a crunchy topping
1 Std. 10 Min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 min