Dispositivos e acessórios
Pumpkin fritters
Preparação 25min
Total 35min
18 portions
Ingredientes
-
butternut pumpkin flesh peeled and cut into pieces (2 cm - see Tips)500 g
-
water50 g
-
salt¼ tsp
-
baking powder1 tsp
-
plain flour60 g
-
eggs2
-
oil for frying
-
cinnamon sugar for sprinkling
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
57.2 mg
Proteína
1.7 g
Energia
190.7 kJ /
45.4 kcal
Gordura
1.5 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
0.3 g
Hidratos de carbono
6.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Malva pudding
50min
Vetkoek (fet-cook)
1h 35min
Traditional bobotie
1h 30min
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40min
Milk Tart
8h 45min
Chicken broth with bread dumplings
1h 5min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Zucchini, ham and corn bites
40min
Banana and oat mini muffins
40min
Milk tart
3h
Bunny chow
45min
Buttermilk rusks
29h 25min