
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Jalapeño oil
- 4 jalapeño chillies trimmed and deseeded
- 50 g vegetable oil
- 1 ½ tbsp sesame oil
- ⅛ tsp cumin seeds
- ½ tsp raw sugar
Watermelon gazpacho
- 700 g watermelon flesh, deseeded and cut into pieces (4-5 cm)
- 20 g red onion
- 40 g red capsicum deseeded and cut into pieces (4-5 cm)
- ½ Lebanese cucumber ½ cucumber cut into small dice, for garnishing
- 1 garlic clove
- 1 tbsp red wine vinegar
- 40 g olive oil
- 2 sprigs fresh mint leaves only
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- fresh basil smaller leaves, for garnishing
- 10 ice cubes
- 1 pinch sea salt to taste
- 1 pinch ground black pepper to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 215 kcal / 903.3 kJ
- Proteína
- 1.1 g
- Gordura
- 20 g
- Hidratos de carbono
- 7.7 g
- Fibra
- 2.1 g
- Gordura saturada
- 2.6 g
- Sódio
- 35 mg
Receitas alternativas
Watercress Soup
25min
Curried carrot and ginger soup
40min
Gazpacho
1h 15min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45min
Basil sorbet (palate cleanser)
10min
Gazpacho
1h 15min
White bean purée and anchovy on crostini
45min
Pea and lettuce soup with scallops
45min
Sunny gazpacho
25min
Zhoug
10min
Milanese risotto
25min
Broccoli soup with sage oil
30min