Dispositivos e acessórios
Spiced panna cotta with orange gin jelly
Preparação 10min
Total 24h 35min
6 portions
Ingredientes
Panna cotta
-
titanium strength gelatine leaves2
-
cold water to soak
-
pouring (whipping) cream600 g
-
caster sugar30 g
-
orange peel strips (4 cm), peel only, no white pith2
-
cinnamon quill½
-
juniper berries lightly crushed5
Orange gin jelly
-
titanium strength gelatine leaves2
-
cold water for soaking
-
caster sugar40 g
-
gin of choice (see Tips)80 g
-
orange juice, freshly squeezed (approx. 2 oranges)200 g
-
orange peel strips (4 cm) peel only, no white pith2
-
cinnamon quill½
-
juniper berries lightly crushed4
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
25.1 mg
Proteína
3.7 g
Energia
1700 kJ /
404.8 kcal
Gordura
36.3 g
Fibra
1.7 g
Gordura saturada
23.5 g
Hidratos de carbono
16.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ginspiration
11 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2h 30min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40min
Choux pastry
1h
Traditional crème brûlée
25h
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28h 30min
Smoked trout pâté
3h 15min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
L&P cheesecake
4h
Beef tapenade crostini
1h 40min
Chicken liver pâté
2h 20min
Moscato panna cotta with pistachios
6h 25min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26h 10min