Dispositivos e acessórios
Sunny gazpacho
Preparação 25min
Total 25min
8 portions
Ingredientes
-
sourdough bread cut into slices100 g
-
garlic cloves2
-
smoked paprika1 tsp
-
extra virgin olive oil120 g
-
sherry vinegar plus extra to season50 g
-
heirloom yellow tomatoes600 g
-
yellow capsicum cut into halves and deseeded1
-
Lebanese cucumber peeled and cut into pieces1
-
white onion20 g
-
water100 g
-
ice cubes100 g
-
salt plus extra to season1 tsp
-
white pepper plus extra to season½ tsp
Assembly
-
smoked paprika for garnishing
-
extra virgin olive oil for garnishing
-
Lebanese cucumber peeled, deseeded and cut into thin slices, for garnishing1
-
garlic flowers for garnishing (optional)
-
fresh chives for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
373.8 mg
Proteína
2.9 g
Energia
846.2 kJ /
202.2 kcal
Gordura
15.5 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
2.4 g
Hidratos de carbono
14.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Entertaining with Dani Valent
95 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Tapenade
10min
Baba ghanoush
1h
Steak tartare
10min
Duck and cherry salad
45min
Ricotta and polenta chips
2h 20min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45min
Romesco dip
10min
Venison Wellington
3h 30min
Milanese risotto
25min
Grain salad lettuce cups
1h 55min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1h
Coriander pesto
5min