Melanzane parmigiana

Melanzane parmigiana

4.3 69 avaliações
Preparação 25min
Total 2h 5min
6 portions

Ingredientes

  • eggplants cut lengthways into thin slices (approx. 3-5 mm)
    2
  • salt for sprinkling
  • olive oil plus extra for greasing
    20 g
  • Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (approx. 2- 3 cm)
    40 g
  • pine nuts
    40 g
  • bread of choice, torn into pieces
    40 g
  • garlic cloves
    3
  • fresh thyme leaves only
    3 sprigs
  • fresh sage leaves
    8
  • canned whole tomatoes
    800 g
  • fresh basil leaves plus extra to serve
    20 - 25
  • fresh mozzarella cut into thin slices (approx. 5 mm)
    100 g
  • mixed leaf salad to serve

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Sódio 1028.8 mg
Proteína 10.4 g
Energia 1033.2 kJ / 245.8 kcal
Gordura 16.2 g
Fibra 6.6 g
Gordura saturada 4.8 g
Hidratos de carbono 11.5 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...