Dispositivos e acessórios
Gin and tonic sorbet with cucumber
Preparação 15min
Total 12h
6 portion
Ingredientes
Sorbet
-
sugar100 g
-
tonic water200 g
-
tonic water frozen into ice cubes200 g
-
cucumber peeled and cut into pieces (2 cm)325 g
-
lemon juice25 g
-
gin70 g
Lemon and mint tuile
-
blanched almonds50 g
-
unsalted butter30 g
-
caster sugar80 g
-
plain flour50 g
-
egg whites2
-
lemon zest only, no white pith1
-
fresh mint leaves only1 sprig
-
salt1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
83.1 mg
Proteína
4.6 g
Energia
1045.7 kJ /
248.8 kcal
Gordura
9 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
2.1 g
Hidratos de carbono
38.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Beat the heat
23 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Citrus margarita
10min
Rustic bread
2h
Lychee sorbet with vodka
8h 15min
Béarnaise sauce
10min
Hollandaise sauce
15min
Cheese soufflés
30min
Mixed mushroom pâté
1h 25min
Masala bread rolls
1h 15min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Vanilla ice cream
12h
Lemon sorbet
8h 30min