Dispositivos e acessórios
Leek and smoked salmon dip
Preparação 15min
Total 55min
588 g
Ingredientes
-
fresh chives plus extra chopped for garnishing5 sprigs
-
leek (approx. 180 g), trimmed and white part cut into pieces1
-
garlic clove1
-
salted butter30 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
lemon zested (no white pith) and juiced1
-
dry white wine30 g
-
cream cheese250 g
-
hot smoked salmon flaked150 - 185 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 588 g
Sódio
2253.7 mg
Proteína
48.7 g
Energia
6532.8 kJ /
1561.4 kcal
Gordura
137.5 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
68.3 g
Hidratos de carbono
35.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Smoked trout pâté
3h 15min
Peanut and soba noodle slaw
20min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Chunky basil pesto dip
10min
Coleslaw
10min
Sicilian prawn salad
40min
Fig and maple bourbon fizz
168h 20min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Baked artichoke dip
35min
Asparagus and broad bean salad
25min