Dispositivos e acessórios
Mushroom Pâté
Preparação 15min
Total 1h 30min
25 oz
Ingredientes
-
stale bread roughly torn1 oz
-
onion½ oz
-
salt½ - 1 tsp
-
salted butter softened, divided4 oz
-
fresh mushrooms (e.g. crimini or portobello), quartered9 oz
-
cream cheese3 ½ oz
-
fresh ground nutmeg½ tsp
-
lemon juice1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh parsley leaves only3 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 oz
Sódio
480.3 mg
Proteína
3 g
Energia
874.2 kJ /
208.9 kcal
Gordura
20.5 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
12.5 g
Hidratos de carbono
4.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Great to Share
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Buckwheat Blini with Smoked Salmon (Bill Yosses)
2h
Classic Swiss Fondue
15min
Mango Chutney
1h 20min
Vegetable Stock Base
40min
Leek Pie
1h 45min
Mushroom Risotto
30min
Blue Cheese Soufflés
45min
Focaccia with Sea Salt Flakes
1h 40min
Gravlax
72h 30min
Crab Cakes
1h 35min
French Onion Soup
1h 10min
Baguettes
3h 45min