![Carrot and Brussels Sprouts Risotto Carrot and Brussels Sprouts Risotto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1B486AC2-039E-45FC-B354-FD2CA5519B98/Derivates/8D54FDFC-D11C-41B8-864B-5139E15822A9.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 oz Parmesan cheese, cubed
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- 4 oz yellow onions, in pieces
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- 8 oz carrots, sliced (1 in.)
- 10 oz risotto rice, (e.g. Carnaroli, Arborio)
- 8 oz Brussels sprouts, trimmed and halved
- 1 oz extra virgin olive oil
- 2 oz white wine
- 28 oz water
- 1 tbsp vegetable stock paste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1259 kJ / 301 kcal
- Proteína
- 8 g
- Hidratos de carbono
- 48 g
- Gordura
- 8 g
- Fibra
- 4 g
Receitas alternativas
Butternut Squash and Apple Soup
30min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min
Minestrone
45min
Green Bean Casserole
1ч. 30 мин.
Root Vegetable Gratin
1h 25 min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Collard Greens
1 godz. 5 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Leek and Potato Soup
40min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45min
Vegetarian Chili
50min