Dispositivos e acessórios
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
Preparação 15min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cubed2 oz
-
lemon thin peel only, no pith1
-
yellow onions in pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
fresh thyme leaves only, plus extra to garnish3 sprigs
-
carrots sliced (1 in.)8 oz
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio)10 oz
-
Brussels sprouts trimmed and halved8 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
white wine2 oz
-
water28 oz
-
vegetable stock paste1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
8 g
Energia
1259 kJ /
301 kcal
Gordura
8 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
48 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Simple Ideas
179 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Spring Forward
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Minestrone
45min
Lentil Moussaka
2h 20min
Stuffed Vegetables
1h 20min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Mushroom Stroganoff
30min
Risotto with Spinach and Peas
30min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min
Kabocha Sage Risotto
40min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
White Bean Soup
2h 45min