Dispositivos e acessórios
Sweet Potato and Zucchini Frittata
Preparação 20min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
fresh parsley leaves only (approx. 25 stems)½ oz
-
red onions quartered (approx. ½ med. onion)3 ½ oz
-
olive oil divided2 tbsp
-
sweet potatoes cut into 1 in. pieces (approx. 1 sm. potato)7 oz
-
zucchini cut into 1 in. pieces (approx. 1 zucchini)3 ½ oz
-
red bell peppers cut into 1 in. pieces (approx. 1 med. pepper)3 ½ oz
-
large eggs6
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried chili flakes (opcional)¼ tsp
-
buffalo mozzarella cut into rounds (¼ in.)8 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
824.5 mg
Proteína
27.2 g
Energia
1848.7 kJ /
441.9 kcal
Gordura
29.3 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
11.6 g
Hidratos de carbono
16.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Midweek Meals
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Lentil Moussaka
2h 20min
Greek Lentils and Rice
40min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35min
Curried Cauliflower and Chickpea Salad
40min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Sausage and Lentil Stew
1h 15min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min
Vegetarian Chili
50min