![Sweet Potato and Zucchini Frittata Sweet Potato and Zucchini Frittata](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/332e357f-dffc-447e-b17f-896ebefbcf93/Derivates/bb63cde2-7211-41a6-b1ea-41af6b6777ea.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- ½ oz fresh parsley, leaves only (approx. 25 stems)
- 3 ½ oz red onions, quartered (approx. ½ med. onion)
- 2 tbsp olive oil, divided
- 7 oz sweet potatoes, cut into 1 in. pieces (approx. 1 sm. potato)
- 3 ½ oz zucchini, cut into 1 in. pieces (approx. 1 zucchini)
- 3 ½ oz red bell peppers, cut into 1 in. pieces (approx. 1 med. pepper)
- 6 large eggs
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp dried chili flakes (opcional)
- 8 oz buffalo mozzarella cut into rounds (¼ in.)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1848.7 kJ / 441.9 kcal
- Proteína
- 27.2 g
- Hidratos de carbono
- 16.8 g
- Gordura
- 29.3 g
- Gordura saturada
- 11.6 g
- Fibra
- 2.9 g
- Sódio
- 824.5 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Golden Spiced Turkey Kefta
30 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Vegetarian Lasagna
2h 30min
Sweet Potato Stuffed Shells with Cauliflower Alfredo Sauce
1 godz. 30 min
Butternut Squash Coconut Curry
40 min
Cheesy Veggie Squares
40 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Root Vegetable Gratin
1h 25 min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 min
Black Bean Walnut Patties
35 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min