
Dispositivos e acessórios
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
Preparação 25min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
Chickpea Patties
-
non-stick cooking spray
-
leeks cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil½ oz
-
chickpeas (15 oz), drained and rinsed1 can
-
bread crumbs1 ½ oz
-
large egg1
-
toasted pine nuts1 oz
-
Dijon mustard½ oz
-
lemon zested and juiced1
-
salt to taste½ tsp
Kale Salad
-
lacinato kale center rib removed, thinly sliced, divided6 oz
-
lemon zested and juiced1
-
carrots peeled into thin ribbons5 oz
-
extra virgin olive oil to drizzle
-
sunflower seeds to garnish2 tbsp
Nutrição por 1 portion
Energia
331 kcal /
1385 kJ
Proteína
12 g
Gordura
18 g
Hidratos de carbono
35 g
Fibra
8 g
Gordura saturada
2 g
Sódio
582 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Mindfully Mediterranean
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos