Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1100 g water
- 400 g dried risoni pasta, rinsed and drained
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- ½ tsp sea salt, to taste
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra leaves for garnishing
- 130 g feta cheese
- 340 g marinated artichoke hearts, drained
- 60 g pine nuts, toasted
- 100 g sun-dried tomatoes, cut into thin slices
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 1 tbsp lemon juice
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Nutrição
- por 4 portions
- Energia
- 13089.9 kJ / 3116.6 kcal
- Proteína
- 113.7 g
- Hidratos de carbono
- 350.2 g
- Gordura
- 124.3 g
- Gordura saturada
- 28.6 g
- Fibra
- 61.4 g
- Sódio
- 4216.4 mg
Receitas alternativas
Mexican stack
45min
Vegetable lasagne
1h 35min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Savoury stuffed pumpkin
1h 25min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35 min
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15 min
Filo spinach slice
55min
Mediterranean pasta salad
50min
Pumpkin and ricotta cannelloni
1h 20min