Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1100 g water
- 400 g dried risoni pasta, rinsed and drained
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- ½ tsp sea salt, to taste
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra leaves for garnishing
- 130 g feta cheese
- 340 g marinated artichoke hearts, drained
- 60 g pine nuts, toasted
- 100 g sun-dried tomatoes, cut into thin slices
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 1 tbsp lemon juice
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Nutrição
- por 4 portions
- Energia
- 13089.9 kJ / 3116.6 kcal
- Proteína
- 113.7 g
- Hidratos de carbono
- 350.2 g
- Gordura
- 124.3 g
- Gordura saturada
- 28.6 g
- Fibra
- 61.4 g
- Sódio
- 4216.4 mg
Receitas alternativas
Mexican stack
45min
Risotto verde
45min
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30min
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15 Min
Chicken and pesto risoni
35min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35min
Mediterranean capsicums
2h
Israeli couscous salad
1 Std.
Pumpkin and antipasto risoni salad
35min
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.
Vegetable bake with goat's feta
1 Std. 30 Min