Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 slice bread, cut into pieces (see Tips)
- 500 g water
- 350 g potatoes, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 350 g skinless salmon fillets (approx. 2 fillets)
- 1 tsp olive oil, plus extra for frying
- 2 - 3 fresh long green chillies, trimmed, cut into halves and deseeded
- 80 g brown onion
- 12 sprigs fresh coriander, leaves and stalks, cut into thirds
- 1 tsp garlic paste (see Tips)
- 1 tsp ginger paste (see Tips)
- ½ tsp ground turmeric
- 1 tsp ground coriander
- 2 tsp garam masala (see Tips)
- 1 tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- lemons, cut into wedges for serving
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 531.1 kJ / 126.4 kcal
- Proteína
- 7.9 g
- Hidratos de carbono
- 6.6 g
- Gordura
- 7.1 g
- Gordura saturada
- 1.3 g
- Fibra
- 2.3 g
- Sódio
- 226.9 mg
Receitas alternativas
Chicken tikka masala with saffron rice
4u. 40min
Balti coconut fish curry
50 Min
Lamb korma
4h
Tamarind chutney
5 min
Pork vindaloo
2 Std. 20 Min
Bombay aloo
40 Min
Baked masala fish
1hod. 15min
Everyday Indian curry paste
30 Min
Gobi masala
30 Min
Bhuna gosht
1 Std. 20 Min
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min
Murgh makhani (Butter chicken)
1hod. 15min