Dispositivos e acessórios
Apple, leek and sage sauce
Preparação 5min
Total 15min
480 g
Ingredientes
-
leek white part only, cut into pieces (approx. 200 g)1
-
fresh sage leaves3 - 4
-
butter20 g
-
brown sugar1 tbsp
-
green apples unpeeled, cut into quarters and cores removed (approx. 250 g)2
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 40 gram
Sódio
73.6 mg
Proteína
0.3 g
Energia
137 kJ /
33 kcal
Gordura
1 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
0.9 g
Hidratos de carbono
4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Festive Flavour
105 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min
Leek and smoked salmon dip
55 min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30 min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40 min
Hollandaise sauce
15 min
Fresh pasta dough
1 godz.
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1 godz.
Prawn and saffron risotto
30 min
Gougère puffs with salmon mousse
25 godz. 35 min
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Ricotta gnocchi
2 godz.
Classic mushroom risotto
30 min