Pumpkin and antipasto risoni salad
TM6 TM5 TM31

Pumpkin and antipasto risoni salad

4.5 ( 33 avaliações )

Ingredientes

  • 150 g Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)
  • 1500 g water
  • 400 g butternut pumpkin flesh only, cut into cubes (1.5 cm)
  • 210 g dried risoni pasta
  • 40 g olive oil
  • ½ tsp sea salt plus extra to taste
  • 30 - 40 g balsamic vinegar
  • 50 g pitted Kalamata olives drained and cut into slices
  • 60 g sun-dried tomatoes drained and cut into slices
  • 100 g marinated artichoke hearts drained and cut into pieces
  • 15 g fresh basil leaves roughly torn
  • 1 pinch ground black pepper

Nutrição
por 1 portion
Energia
301 kcal / 1265 kJ
Proteína
12 g
Gordura
16 g
Hidratos de carbono
25 g
Fibra
4.7 g
Gordura saturada
5 g
Sódio
489.3 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas