Gluten and Dairy-free Tiramisu

Gluten and Dairy-free Tiramisu

3.0 2 avaliações
Preparação 30min
Total 9h 20min
8 portions

Ingredientes

Gluten-free Savoiardi
  • instant coffee (approx. 4 tsp instant coffee granules mixed into 500 g boiling water)
    500 g
  • egg whites (approx. 6 medium egg whites)
    180 g
  • caster sugar plus extra for sprinkling
    150 g
  • rice flour
    105 g
  • cornflour
    45 g
  • fine sea salt
    1 pinch
  • egg yolks (approx. 8 medium egg yolks)
    120 g
  • grated lemon zest (approx. ½ lemon)
    1 tsp
Dairy-free Tiramisu Filling
  • silken tofu drained, patted dry, cut in pieces (3 cm)
    900 g
  • caster sugar
    90 g
  • sweet Marsala wine
    4 Tbsp
  • unsweetened cocoa powder for dusting

Nutrição por 1 portion

Energia 548.9 kcal / 2296.8 kJ
Proteína 23 g
Gordura 9.5 g
Hidratos de carbono 95 g
Fibra 1.7 g
Gordura saturada 2.7 g
Sódio 100.5 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...