Dispositivos e acessórios
Spelt pastry
Preparação 10min
Total 50min
500 g
Ingredientes
-
unsalted butter cut into small pieces (1-2 cm) and frozen200 g
-
wholemeal spelt flour plus extra to dust200 g
-
chilled water90 g
-
sea salt½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 500 g
Sódio
982.3 mg
Proteína
31 g
Energia
8828.2 kJ /
2110 kcal
Gordura
167 g
Fibra
21.4 g
Gordura saturada
103.6 g
Hidratos de carbono
140.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pastry
21 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Quick Rise Basic Bread
45min
Macadamia chocolate cookies
45min
Apple spaghetti with strawberry dressing
15min
Low Carb Cauliflower Stuffing
1h 15min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1h 10min
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48h 20min
Grace's family biscuits
45min
Stewed apples
25min
Coffee Yoghurt
11h 5min
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45min
Poached chicken with liquid stock
25min