Dispositivos e acessórios
Plum and raspberry cobbler
Preparação 20min
Total 1h 25min
8 portions
Ingredientes
-
plums stones removed and flesh cut into 6 wedges700 g
-
raspberries (fresh or frozen)300 g
-
brown sugar (see Tips)1 ½ tbsp
-
orange juice2 tbsp
-
self-raising flour plus extra for dusting110 g
-
wholemeal spelt flour (see Tips)80 g
-
baking powder1 tsp
-
butter chilled and cut into pieces (2-3 cm)90 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
eggs2
-
milk for brushing
-
pouring (whipping) cream to serve (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
167.2 mg
Proteína
4.8 g
Energia
729 kJ /
173.5 kcal
Gordura
5.5 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
2.8 g
Hidratos de carbono
24.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sweet Nourish
80 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Shortbread
1h
Ricotta patties with chilli lime corn
1h 20min
Ricotta fruit tart
1h 30min
Dark chocolate frosting
10min
Apple cake
1h
Shortcrust pastry
5min
Chocolate "feed a crowd" cake
1h
Apple sponge pudding
1h 20min
Chocolate cupcakes with chocolate avocado icing
1h
Chocolate self-saucing pudding
50min
Orange and almond cake
2h 20min
Quick fruit sponge
35min