Dispositivos e acessórios
Gluten free carrot and almond cake
Preparação 25min
Total 2h 30min
12 slices
Ingredientes
Almond and carrot cake
-
grapeseed oil plus extra for greasing100 g
-
blanched almonds220 g
-
carrot cut into pieces300 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs3
-
light brown sugar150 g
-
gluten free baking powder2 tsp
-
ground cinnamon2 tsp
-
ground ginger2 tsp
-
salt1 pinch
Frosting
-
raw sugar120 g
-
orange zest only, no white pith½
-
unsalted butter90 g
-
cream cheese125 g
Decoration
-
walnuts1 tbsp
-
shelled unsalted pistachio nuts1 tbsp
-
almonds for decorating
-
hazelnuts, without skin for decorating
-
pecans for decorating
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
162 mg
Proteína
7.7 g
Energia
1491.1 kJ /
355 kcal
Gordura
25 g
Fibra
3.4 g
Gordura saturada
7.6 g
Hidratos de carbono
25.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Celebration cakes
14 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Gluten free lemon tart
2h 25min
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50min
Gluten free breakfast cereal clusters
1h 15min
Gluten free flour mix
10min
Poppy seed and apple cake
2h 10min
Buckwheat and almond slider buns
1h 15min
Buckwheat bread
2h 5min
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Gluten free Christmas fruit cake
7h 35min
Healthy banana bread
1h 15min
Orange and almond cake
2h 20min
Torta caprese (flourless almond cake)
2h