Versões compatíveis
Maple bread and butter pudding with walnut crumble
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 300 g wholemeal bread, sliced (see Tips)
- 60 g butter, softened
- 80 g pitted prunes, cut into pieces
- 60 g walnuts
- 3 tsp Rapadura sugar (see Tips)
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tbsp self-raising flour
- 3 eggs
- 2 tbsp pure maple syrup, plus extra to serve
- 100 g pouring (whipping) cream
- 500 g milk
- 1 tsp natural vanilla extract
- natural yoghurt or custard, to serve (optional)
- Nutrição
- por 1 portions
- Energia
- 1989.5 kJ / 473.7 kcal
- Proteína
- 12.7 g
- Hidratos de carbono
- 39.7 g
- Gordura
- 28.1 g
- Gordura saturada
- 12.4 g
- Fibra
- 5.8 g
- Sódio
- 379.3 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Tropical upside down pineapple cake
1h 10min
Caramel, date and walnut bundt
1h 15min
Coconut rum sauce
15min
Whole orange cake with spiced syrup
2 Std. 20 Min
Caribbean carrot cake
2h 10 min
Pineapple passionfruit tart
4h 30min
Pumpkin and golden syrup pudding
1h 10min
Double ginger and pear cake
1h 35min
Jamaican style ginger cake
1h 20 phút
Portuguese-style custard tarts
40 λεπτ.
Bread and butter pudding
1h 15min
Coffee date muffins
35 Min