Keralan Fish Curry
TM6 TM5 TM31

Keralan Fish Curry

4.2 (132 avaliações )

Ingredientes

  • 140 g onions, quartered
  • 80 g vegetable oil
  • 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 4 garlic cloves
  • 2 fresh green chillies, halved, deseeded if desired
  • 2 black cardamom pods, lightly crushed
  • 4 cloves
  • 1 cinnamon stick
  • 1 tsp ground turmeric
  • 1 tsp plain flour
  • 1 tsp fine sea salt
  • 600 g monkfish fillets, skinless, boneless, cut in pieces (3-4 cm)
  • 160 g coconut cream
  • 90 g water
  • 25 g lime juice

Nutrição
por 1 portion
Energia
1743 kJ / 417 kcal
Proteína
25.9 g
Hidratos de carbono
9.3 g
Gordura
30.6 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas