![Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ee44a24b-a247-4c7b-834f-b9981d8d00fa/Derivates/5837746b-bda8-4f9d-b2c9-3c8bef5f4075.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 30 g mixed fresh herbs, leaves and tender stems, e.g. sage, parsley, thyme
- 500 g water
- 900 g Brussels sprouts, trimmed, halved
- 110 g shallots, halved
-
220
g pancetta, diced (approx. 5 mm)
ou 220 g smoked bacon, diced (approx. 5 mm) - 30 g unsalted butter, diced
- 200 g cooked chestnuts, peeled
- 60 g sweet Marsala wine
- 1 Tbsp maple syrup
- ½ tsp fine sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1674 kJ / 400 kcal
- Proteína
- 20 g
- Hidratos de carbono
- 35 g
- Gordura
- 21 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30 min
Creamy Tomato Soup
25 min
Rice Salad with Vegetables
45 min
Mint Courgettes
30 min
Get Ahead Turkey Gravy
1 Std. 45 Min
Cauliflower cheese
55 min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Mashed Potatoes
45 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Honey Parmesan Parsnips
50 min
Pork with Broccoli Pesto and Flatbreads
40 min