Dispositivos e acessórios
Lamb Rogan Josh
Preparação 15min
Total 1h 45min
6 portions
Ingredientes
-
garlic cloves8
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
water260 g
-
lamb meat shoulder or leg, boneless, diced (2-3 cm)1000 g
-
cardamom pods10
-
dried bay leaves2
-
cloves6
-
black peppercorns10
-
cinnamon stick¼
-
vegetable oil plus 2 Tbsp for frying20 g
-
onions quartered200 g
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
paprika4 tsp
-
ground cayenne pepper to taste¼ - 1 tsp
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
plain yoghurt100 g
-
garam masala for garnishing1 tsp
-
ground black pepper for garnishing½ tsp
-
fresh coriander leaves only, chopped, for garnishing3 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
31.9 g
Energia
2010 kJ /
480 kcal
Gordura
35.7 g
Hidratos de carbono
7.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
A Taste of India
72 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6h 30min
Chicken and Mushroom Balti
50min
Sri Lankan Red Beef Curry
1h 35min
Tikka Paste
1h
Beef Madras
1h 30min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1h 15min
Chicken Jalfrezi
1h
Chicken Saag
50min
Prawn Bhuna
30min
Cape Malay Chicken Curry
1h
Chicken Akhni
1h 30min
Lamb Keema with Peas
1h