Versões compatíveis
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Sun-Dried Tomato Pesto
- 70 g olive oil
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 160 g pine nuts
- 100 g sun-dried tomatoes in oil, drained
Chicken Involtini
- 70 g mozzarella cheese, cut in pieces (4 cm)
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra for garnishing
- 2 medium eggs
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 70 g breadcrumbs
- 15 chicken breast fillets
- 30 fresh spinach leaves, large stalks removed
Sauce
- 1 garlic clove
- 75 g onions, quartered
- 50 g olive oil
- 650 - 700 g tomato passata
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2950 kJ / 702 kcal
- Proteína
- 40 g
- Hidratos de carbono
- 27.1 g
- Gordura
- 47.1 g
- Fibra
- 7.7 g
Receitas alternativas
Beef Stroganoff
1 godz.
Beef-Ragout with Macaroni
30min
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25min
Chicken Étouffée
45min
Chicken and Chickpea Tagine
1h 20min
Turkey Crumble
1 godz. 10 min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40min
Chicken Breasts Pizzaiola
50min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40min
Pulled Pork and Cider Rolls
1 godz.
Pork with Black Bean Sauce
30min
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1h 55 min