Versões compatíveis
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Sun-Dried Tomato Pesto
- 70 g olive oil
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 160 g pine nuts
- 100 g sun-dried tomatoes in oil, drained
Chicken Involtini
- 70 g mozzarella cheese, cut in pieces (4 cm)
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra for garnishing
- 2 medium eggs
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 70 g breadcrumbs
- 15 chicken breast fillets
- 30 fresh spinach leaves, large stalks removed
Sauce
- 1 garlic clove
- 75 g onions, quartered
- 50 g olive oil
- 650 - 700 g tomato passata
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2950 kJ / 702 kcal
- Proteína
- 40 g
- Hidratos de carbono
- 27.1 g
- Gordura
- 47.1 g
- Fibra
- 7.7 g
Receitas alternativas
Mexican Meatballs with Black Beans
1h 5min
Mardi Gras Meatballs
1h 5min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40min
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Salmon Filo Spiral
1h 10min
Chicken Breasts Pizzaiola
50min
Mediterranean Chicken Pie
50min
Napoli Potato Cake
1h 30min
Cheeseburger Quiche
50min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50min
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1h 55min
Chicken Étouffée
45 min