
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Cranberry Pesto Stuffing
- 1 garlic clove
- ½ shallot (approx. 60 g)
- 20 g butter
- 50 g dried cranberries
- 30 g hazelnuts
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 150 g Camembert quartered
Chicken, Potatoes and Mustard Sauce
- 1 garlic clove
- ½ shallot (approx. 60 g)
- 10 fresh chives quartered
- 20 g butter
- 500 g water
- 1 - 2 tsp chicken stock paste (see Tips)
- 6 potatoes small, well-washed and cut in pieces (3-4cm)
- 3 chicken breasts, skinless (approx. 300 g per breast)
- 150 - 200 g fresh green beans trimmed
- 20 g dry white wine
- 2 Tbsp plain flour
- 3 tsp English mustard
- 2 tsp horseradish relish
- 2 tsp wholegrain mustard
- 1 - 2 pinches fine sea salt to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 483 kcal / 2028 kJ
- Proteína
- 54.5 g
- Gordura
- 18.6 g
- Hidratos de carbono
- 22.2 g
- Fibra
- 4.6 g
Receitas alternativas
Beef Stroganoff
1h
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1h 55min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40min
Chicken Breasts Pizzaiola
50min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Turkey Crumble
1h 10min
Tomato basil chicken stew
35min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50min
Peking Chicken
45min
Chicken and mushrooms in red wine
45min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Beef Bourguignon
1h 30min