Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 200 g leeks, white part only
- 600 g floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward, approx. 4 small potatoes), peeled, trimmed if necessary to fit in feeder
- water, to cover sliced potatoes
- 40 g unsalted butter, plus 1 Tbsp for baking
-
½
fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou ½ tsp fish stock paste, homemade - ½ tsp ground black pepper
- 300 g double cream
- 600 g white fish fillet, skinless, firm (e.g. cod, grouper, haddock)
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 lemons, 1 finely grated zest only, 1 halved for serving
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2731 kJ / 653 kcal
- Proteína
- 36 g
- Hidratos de carbono
- 37 g
- Gordura
- 42 g
- Gordura saturada
- 25 g
- Fibra
- 5 g
- Sódio
- 1001 mg
Receitas alternativas
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45min
Creamed Cod
45min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Christmas Quesadillas
55min
Beef Stew with Mashed Potatoes
1h 30min
Brioche Berry Pudding
1h
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1h 15 min
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1h
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Quick Thai Chicken Curry with Basmati Rice
40min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1h 10min
Tomato and Haddock Rice
50min