Dispositivos e acessórios
Chicken in yoghurt
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
coconut oil20 g
-
fresh curry leaves10
-
brown onion cut into quarters150 g
-
fresh long green chillies trimmed and cut into halves2
-
fresh coriander leaves, stalks and roots (approx. 10 g), cut into thirds (see Tips)½ bunch
-
chicken thigh fillet cut into cubes (2-3 cm)1000 g
-
ginger paste (see Tips)20 g
-
garlic paste (see Tips)10 g
-
ground cumin2 tsp
-
ground coriander2 tsp
-
garam masala (see Tips)20 g
-
ground turmeric½ tsp
-
salt1 tsp
-
tomato paste60 g
-
Greek-style natural yoghurt350 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
932.9 mg
Proteína
51.7 g
Energia
2414 kJ /
574.8 kcal
Gordura
33.3 g
Fibra
5.8 g
Gordura saturada
9.9 g
Hidratos de carbono
16.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flavours of India
98 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chicken korma
45min
Chilli beef with lemon feta
30min
Thai chilli chicken and basil
30min
Butter chicken
55min
Beef stroganoff
35min
Sri Lankan red beef curry
1h 40min
Thai red pork curry
35min
Pork vindaloo
2h 20min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Creamy coconut chicken curry
30min
Aromatic chicken pilaf
1h 20min
Lamb korma
4h