Beef, purple carrot and cauliflower purée (around 6 months)

Beef, purple carrot and cauliflower purée (around 6 months)

4.9 17 avaliações
Preparação 10min
Total 30min
1 Total recipe

Ingredientes

  • beef chuck steak cut into cubes (2-3 cm)
    300 g
  • cauliflower cut into florets
    200 g
  • purple carrots peeled and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)
    200 g
  • sweet potato (purple or white), peeled and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)
    200 g
  • apple peeled, cored and cut into quarters
    1
  • pitted prunes (approx. 10 prunes - see Tips)
    90 g
  • butter
    30 g
  • water plus extra if needed
    200 g

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 Total recipe

Proteína 75.7 g
Energia 4881.4 kJ / 1162.2 kcal
Gordura 40.6 g
Fibra 27.4 g
Hidratos de carbono 101.2 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...