![Spiralised vegetable soup Spiralised vegetable soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9480234B-2719-43EB-B0DE-B6B77BB7EB45/Derivates/0FC19202-EB01-4F39-8B16-BA2DBCC6FA2D.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g dried lima beans
- 800 g water, plus extra for soaking
- 1 garlic clove
- 1 brown onion, cut into quarters
- 1 celery stalk, cut into pieces (4 cm)
- 1 carrot, spiralised or cut into julienne, core reserved and cut into pieces (4 cm) (see Tips)
- 400 g canned diced tomatoes
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ½ parsnip (approx. 100 g), spiralised or cut into julienne
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 zucchini (approx. 200 g), spiralised or cut into julienne
- ½ lemon, juice only, to taste
- 8 sprigs fresh coriander, leaves only
- 8 sprigs fresh dill, leaves only
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 605.5 kJ / 144 kcal
- Proteína
- 8.8 g
- Hidratos de carbono
- 18.9 g
- Gordura
- 1.2 g
- Gordura saturada
- 0.2 g
- Fibra
- 8.8 g
- Sódio
- 908.6 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Asparagus risotto
40min
Hearty seven vegetable soup
30min
Chicken cacciatore
50min
Mushroom risotto
30min
Minestrone
40min
Vegetable pasta soup and pork roll with vegetables, puddings, muffins
1h 40min
Green goodness soup
10min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Spicy cauliflower soup
20min
Chicken and sweet corn soup
30min
Spiced lentil vegetable soup
1 Std. 30 Min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min