Spiralised vegetable soup

Spiralised vegetable soup

3.0 5 avaliações
Preparação 20min
Total 24h 50min
4 portions

Ingredientes

  • dried lima beans
    100 g
  • water plus extra to soak and cover
    800 g
  • zucchini trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tips)
    1
  • carrot peeled and trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tips)
    1
  • parsnip peeled, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tips)
    ½
  • garlic clove
    1
  • brown onion cut into quarters
    1
  • celery stalk cut into pieces (4 cm)
    1
  • canned diced tomatoes
    400 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • lemon juice only, to taste
    ½
  • fresh coriander leaves only
    8 sprigs
  • fresh dill leaves only
    8 sprigs

Nutrição por 1 portion

Energia 160.3 kcal / 670.6 kJ
Proteína 8.2 g
Gordura 1.3 g
Hidratos de carbono 32.4 g
Fibra 10.5 g
Gordura saturada 0.1 g
Sódio 516.5 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...