Dispositivos e acessórios
Ratatouille
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
brown onion cut into halves120 g
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
ripe tomatoes cut into pieces (2-3 cm)300 g
-
red capsicum deseeded and cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
dried mixed herbs (e.g. thyme, rosemary, marjoram, basil, parsley)1 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
eggplant cut into pieces (2-3 cm)300 g
-
zucchini cut into pieces (2-3 cm)200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
567.3 mg
Proteína
3 g
Energia
452.9 kJ /
107.8 kcal
Gordura
5.7 g
Fibra
5.8 g
Gordura saturada
0.9 g
Hidratos de carbono
8.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.
Mushroom quinotto
30 min
Lentil hotpot
12 godz. 45 min
Chicken cacciatore
50 min
Minestrone
40 min
Zucchini soup
25 min
Ratatouille
40 min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 min
Pumpkin and tempeh bobotie
1 godz. 5 min
Autumn vegetable gratin
50 min
Pasta salad with trout and vegetables
45 min
Asparagus risotto
40 min