Southern-style pork and bean casserole

Southern-style pork and bean casserole

4.4 58 avaliações
Preparação 15min
Total 40min
4 portions

Ingredientes

  • brown onion cut into quarters
    1
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • pork tenderloin all visible fat removed and cut into pieces (2 cm)
    250 g
  • diced bacon
    150 g
  • salt
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper
    1 - 2 pinches
  • ground smoked paprika
    2 tsp
  • chilli powder
    ¼ tsp
  • canned chopped tomatoes
    400 g
  • canned cannellini beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
    400 g
  • canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
    400 g
  • tomato paste
    2 tbsp
  • English mustard
    2 tsp
  • Chicken stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • water
    400 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    3 tbsp
  • natural yoghurt
    4 tbsp

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Sódio 1750.6 mg
Proteína 36 g
Energia 1768.8 kJ / 421 kcal
Gordura 10.6 g
Fibra 16.8 g
Gordura saturada 2.9 g
Hidratos de carbono 34.6 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...