![Southern-style pork and bean casserole Southern-style pork and bean casserole](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/490286D7-0AB9-40F8-BFBD-B3E74E828074/Derivates/83EB9265-C3AF-486C-831D-D4E29A49F05A.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil
- 250 g pork tenderloin, all visible fat removed and cut into pieces (2 cm)
- 150 g diced bacon
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 2 tsp ground smoked paprika
- ¼ tsp chilli powder
- 400 g canned chopped tomatoes
- 400 g canned cannellini beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 2 tbsp tomato paste
- 2 tsp English mustard
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 400 g water
- 3 tbsp fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 4 tbsp natural yoghurt
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1768.8 kJ / 421 kcal
- Proteína
- 36 g
- Hidratos de carbono
- 34.6 g
- Gordura
- 10.6 g
- Gordura saturada
- 2.9 g
- Fibra
- 16.8 g
- Sódio
- 1750.6 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Irish stew
1h 30min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Mexican cottage pie
1h 30min
Chicken cacciatore
50 min
Beef stroganoff
35 min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Herb-salted chicken and chickpea casserole
1 godz. 10 min
Beef ragu
1h 25min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Beef and pepper ragu
2h 15 min
Tomato basil chicken stew
35 min
Chorizo and chicken pasta
50 min