Chicken and avocado risoni salad
TM6 TM5 TM31

Chicken and avocado risoni salad

4.8 ( 4 avaliações )

Ingredientes

  • 600 g chicken tenderloins cut in half lengthways and then into pieces (3 cm)
  • ½ tsp paprika

Dressing

  • 4 garlic cloves
  • 2 tsp lime zest no white pith
  • ¼ tsp dried chilli flakes (opcional)
  • 20 g honey
  • ½ tsp sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 100 g freshly squeezed lime juice
  • 150 g extra virgin olive oil

Risoni

  • 110 g carrot cut into pieces (3 cm)
  • 1 spring onion/green onion trimmed and cut into halves, plus extra thinly sliced to serve
  • 2 cm piece fresh ginger peeled
  • 1500 g water
  • 20 g Chicken stock paste (see Tip)
  • 250 g dried risoni pasta
  • 150 g frozen peas
  • 1 avocado cut into slices
  • 60 g fresh baby spinach leaves
  • 100 g Greek feta crumbled, to serve

Nutrição
por 1 portion
Energia
1148.9 kcal / 4807.1 kJ
Proteína
37.6 g
Gordura
71.9 g
Hidratos de carbono
90 g
Fibra
9.3 g
Gordura saturada
15.4 g
Sódio
1216.3 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas