Versões compatíveis
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 450 g cauliflower, cut into florets
- 80 g onion, cut into halves
- 7 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 tsp extra virgin olive oil
- 1 tsp ground cumin
- 2 tsp curry powder (see Tip)
- ½ tsp ground cardamom
- ¼ tsp ground cloves
- ¼ tsp ground black pepper
- 400 g canned cherry tomatoes, no-added salt
- 120 g water
- 400 g canned chickpeas, no-added salt, rinsed and drained
- 140 g natural yoghurt, high protein (see Tip)
- 400 g boneless lamb leg steaks, cut into pieces (2 cm)
- Nutrição
- por 4 portions
- Energia
- 6100 kJ / 1460 kcal
- Proteína
- 153 g
- Hidratos de carbono
- 83 g
- Gordura
- 53 g
- Gordura saturada
- 16 g
- Fibra
- 25 g
- Sódio
- 628 mg
Receitas alternativas
Shredded Lamb ragù
1h 25min
All in one bowl bolognese
40min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45min
Chicken Pizzaiola
50min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Butterflied chilli lemon chicken and rice
1 godz. 45 min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40min
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55min
Creamy chicken curry and rice
45min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40min