Versões compatíveis
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 450 g cauliflower, cut into florets
- 80 g onion, cut into halves
- 7 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 tsp extra virgin olive oil
- 1 tsp ground cumin
- 2 tsp curry powder (see Tip)
- ½ tsp ground cardamom
- ¼ tsp ground cloves
- ¼ tsp ground black pepper
- 400 g canned cherry tomatoes, no-added salt
- 120 g water
- 400 g canned chickpeas, no-added salt, rinsed and drained
- 140 g natural yoghurt, high protein (see Tip)
- 400 g boneless lamb leg steaks, cut into pieces (2 cm)
- Nutrição
- por 4 portions
- Energia
- 6100 kJ / 1460 kcal
- Proteína
- 153 g
- Hidratos de carbono
- 83 g
- Gordura
- 53 g
- Gordura saturada
- 16 g
- Fibra
- 25 g
- Sódio
- 628 mg
Receitas alternativas
Chicken laksa
30min
Shredded Lamb ragù
1 Std. 25 Min
Chicken Tikka Masala Pasta
45min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1h 30min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1h 35min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50min
Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter
50min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45min
Easy lamb hotpot
2h
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35min
Capsicum chicken and summer squash (Diabetes)
40min