
Dispositivos e acessórios
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
cauliflower cut into florets450 g
-
onion cut into halves80 g
-
fresh coriander leaves only7 sprigs
-
extra virgin olive oil4 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
curry powder (see Tip)2 tsp
-
ground cardamom½ tsp
-
ground cloves¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
canned cherry tomatoes no-added salt400 g
-
water120 g
-
canned chickpeas no-added salt, rinsed and drained400 g
-
natural yoghurt high protein (see Tip)140 g
-
boneless lamb leg steaks cut into pieces (2 cm)400 g
Nutrição por 4 portions
Energia
1460 kcal /
6100 kJ
Proteína
153 g
Gordura
53 g
Hidratos de carbono
83 g
Fibra
25 g
Gordura saturada
16 g
Sódio
628 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia