Dispositivos e acessórios
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
Preparação 20min
Total 2h 10min
4 portions
Ingredientes
Nut crumble
-
pecans20 g
-
walnuts10 g
-
shredded coconut20 g
-
rolled oats20 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
honey1 tbsp
Honey poached pears
-
pears (approx. 200 g each), peeled4
-
water1000 g
-
cinnamon quill1
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
vanilla bean seeds scraped, seeds and pod reserved1
-
honey50 g
-
salt¼ tsp
Chocolate sauce
-
dark chocolate (70% cocoa)100 g
-
full cream milk50 g
-
honey1 tbsp
-
fresh mint leaves for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
170 mg
Proteína
4.4 g
Energia
1562 kJ /
371.8 kcal
Gordura
20.3 g
Fibra
3.5 g
Gordura saturada
10.1 g
Hidratos de carbono
43.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Low(er) GI
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Stewed apples with walnut crumble topping
25min
Custard
10min
Apple sauce
20min
Sweet shortcrust pastry
1h 50min
Shortcrust pastry
5min
Whipped cream
15min
Southern-style chilli with cornbread
2h 55min
Tartare sauce
10min
Chilli and apple jelly
4h 15min
Orange and passionfruit Eton mess
2h 50min
Fresh tomato chutney
10min