Dispositivos e acessórios
Feijoa chutney
Preparação 15min
Total 1h 15min
1 Total recipe
Ingredientes
-
brown onion cut into halves250 g
-
Granny Smith apples (approx. 250 g), cored and cut into quarters2
-
feijoas (approx. 9-10 feijoas), washed, trimmed and cut into pieces (approx. 3 cm)750 g
-
brown sugar (see Tips)200 - 250 g
-
apple cider vinegar (see Tips)150 g
-
curry powder1 tbsp
-
salt2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 Total recipe
Sódio
405 mg
Proteína
11.6 g
Energia
6246.3 kJ /
1487.2 kcal
Gordura
3.6 g
Fibra
40.9 g
Gordura saturada
0.9 g
Hidratos de carbono
341.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Focus on Feijoas
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Lolly cake
4 h 5 min
Afghan biscuits
25 min
Tomato relish
2 h 10 min
Seeded sausage rolls
50 min
Feijoa jelly
27 h 40 min
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1 h 20 min
Feijoa crumble slice
1 h 5 min
Caramel feijoa upside down cake
1 h 10 min
Date and nut loaf
1 h 20 min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1 h 5 min
Quick beetroot relish
40 min
Lemon or lime butter
15 min