Dispositivos e acessórios
Shichimi togarashi oysters
Preparação 15min
Total 1h 10min
6 portions
Ingredientes
-
mandarin peel only1
-
chilli powder1 tbsp
-
sansho (see Tips)3 tbsp
-
black sesame seeds1 tbsp
-
white sesame seeds2 tbsp
-
poppy seeds2 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
nori sheets torn into large pieces½ sheet
-
fresh oysters shucked12
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
214.7 mg
Proteína
5.8 g
Energia
335.8 kJ /
79.8 kcal
Gordura
4.7 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
0.7 g
Hidratos de carbono
2.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Entertaining with Dani Valent
95 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Brandy custard (TM6)
15 min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2 godz. 30 min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55 min
Warm caramel spice martini
1 godz. 15 min
Citrus margarita
10 min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55 min
Mango, ginger and chilli chutney
25 godz. 10 min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3 godz. 55 min
Ala hodi (Potato curry)
40 min
Gin-cured ocean trout salad
30 godz. 20 min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 min
Gin and tonic sorbet with cucumber
12 godz.