Dispositivos e acessórios
Mushroom quinoa tartlets with truffle oil
Preparação 25min
Total 1h 35min
24 portions
Ingredientes
Pastry cases
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra for greasing80 g
-
brown rice80 g
-
buckwheat groats60 g
-
quinoa50 g
-
salt½ tsp
-
xanthan gum1 ½ tsp
-
egg1
-
cold water40 g
Mushroom filling
-
dried mushrooms (porcini, shiitake, etc)20 g
-
boiling water for soaking
-
garlic clove1
-
olive oil2 tsp
-
cream cheese60 g
-
fresh chives finely chopped10 sprigs
-
walnuts30 g
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
truffle oil plus extra for drizzling2 tsp
-
fresh mushrooms of choice, cut into slices150 g
-
fresh thyme leaves, for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
1.7 g
Energia
338.8 kJ /
80.7 kcal
Gordura
5.8 g
Fibra
0 g
Hidratos de carbono
5.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
High Tea
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Jewelled quinoa salad
1h 35min
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
Roasted eggplant
1h 35min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Apple and cucumber relish
10min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1h
Zucchini tortillas with falafel
25h 30min
Honey ginger tofu with greens
2h 25min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Miso coleslaw
20min
Cauliflower buffalo bites
35min
Falafel with beetroot hommus
20min