Versões compatíveis
Gluten free fresh fruit and cream cheese tarts
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Shortcrust pastry
- 100 g glutinous rice
- 1 tbsp white chia seeds
- 40 g blanched almonds
- 50 g arrowroot flour, plus extra for dusting
- 20 g potato starch
- ½ tsp fine salt
- 80 g unsalted butter
- 2 egg yolks
- 1 tbsp chilled water
Cream cheese filling
- 60 g pouring (whipping) cream
- 2 eggs
- 50 g caster sugar
- 2 tsp gluten free flour mix (see Tips)
- 250 g cream cheese
- 60 g sour cream
- 1 tsp vanilla bean paste
Fruit topping
- 250 g fresh mixed berries (see Tips)
- 1 kiwifruit, peeled and cut into thin slices
- 150 g orange juice, room temperature
- 60 g caster sugar
- 1 tsp agar agar powder
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1854.6 kJ / 441.5 kcal
- Proteína
- 8.2 g
- Hidratos de carbono
- 37.1 g
- Gordura
- 29 g
- Gordura saturada
- 16.4 g
- Fibra
- 2.9 g
- Sódio
- 269.5 mg
Receitas alternativas
Raspberry chiffon cake
5h 15min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Spanish flan
7 godz. 55 min
Yoghurt cake
1h 40min
Angel cake
5h 15min
Black forest Christmas yule log
1 Std. 30 Min
Kormolas (Kulkuls)
3h
Chocolate cream pie
4 Std. 15 Min
Alphabet cupcakes
25sa 30 dk
Haupia Pie
3h
Banoffee arctic roll
28 Std. 40 Min
Apple crumble meringue slice
2h 45min