Dispositivos e acessórios
Douhua (savoury bean curd)
Preparação 10min
Total 10h 25min
6 portions
Ingredientes
-
dried soybeans200 g
-
water plus extra to soak and cook2250 g
-
Glucono Delta Lactone (GDL) (see Tips)½ tsp
-
cornflour1 tbsp
-
water1 tbsp
-
vinegar1 tsp
-
soy sauce3 tsp
-
sesame oil1 tsp
-
red chilli oil (optional)1 tsp
-
fried shallots to serve
-
spring onion/green onion to serve
-
long red chilli to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
162.9 mg
Proteína
3.8 g
Energia
233.4 kJ /
55.8 kcal
Gordura
2.4 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
5.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Around Asia
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
"Viennetta" Vanilla ice cream
8h 50min
Sugar-free strawberry pistachio slice
50min
Rice Wine Fish Fillet
Nenhuma avaliação
Beef Sukiyaki
Nenhuma avaliação
Rainbow Spiral Yam Mooncake
2h
Skirt Steak Spiralized Salad
Nenhuma avaliação
Browned pork mince
20min
Garaetteok (Korean rice cake)
25h 45min
Creamed pāua soup
1h
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50min
Old Cucumber Soup
Nenhuma avaliação
Lamb rack with roasted ratatouille, garlic green beans and potato gratin
1h 45min