Dispositivos e acessórios
Douhua (savoury bean curd)
Preparação 10min
Total 10h 25min
6 portions
Ingredientes
-
dried soybeans200 g
-
water plus extra to soak and cook2250 g
-
Glucono Delta Lactone (GDL) (see Tips)½ tsp
-
cornflour1 tbsp
-
water1 tbsp
-
vinegar1 tsp
-
soy sauce3 tsp
-
sesame oil1 tsp
-
red chilli oil (optional)1 tsp
-
fried shallots to serve
-
spring onion/green onion to serve
-
long red chilli to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
162.9 mg
Proteína
3.8 g
Energia
233.4 kJ /
55.8 kcal
Gordura
2.4 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
5.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Around Asia
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Grain free wraps
15min
Carrot Cake Muffins with Walnut Crumble
40min
Gluten free loaves
2h 15min
Macadamia Chocolate Cookies
Nenhuma avaliação
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20min
Indonesian red spice paste
45min
Indonesian yellow spice paste
40min
Blueberry jam
35min
Artichokes in Oil
Nenhuma avaliação
Banana bread (Diabetes)
1h 15min
Vegan bao sliders
1h 50min
Gluten free cinnamon doughnuts
25min