
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pasta
- 150 g lupin flour (see Tips)
- 70 g gluten free cornflour plus extra for dusting
- 1 ½ tsp xanthan gum
- 1 pinch ground nutmeg
- 60 g fresh spinach leaves
- 2 tsp salt
- 2 eggs
- 2040 g water
Lemon sauce
- 50 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), plus extra to serve
- 500 g water
- 2 bunches green asparagus cut into pieces (approx. 4 cm)
- 1 garlic clove
- 30 g unsalted butter
- 120 g full cream milk
- 250 g mascarpone cheese
- ½ lemon juice only (approx. 20 g)
- ¼ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- lemon oil to serve (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 594.3 kcal / 2496.5 kJ
- Proteína
- 27.4 g
- Gordura
- 43.5 g
- Hidratos de carbono
- 19.2 g
- Fibra
- 9.3 g
- Gordura saturada
- 23.2 g
- Sódio
- 1498 mg
Receitas alternativas
Quick fruit sorbet
10min
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, TM6)
15min
Pineapple parcels
1h
Fennel, asparagus and camembert salad
30min
Saffron arancini
25h 25min
Potted scrambled eggs with asparagus
30min
Eggplant with burghul
55min
Lentil and mint salad
3h 55min
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
35min
Gluten free breakfast pizza
1h 20min
Mango and turmeric sorbet
10min