Dispositivos e acessórios
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
Preparação 45min
Total 1h 15min
6 portions
Ingredientes
-
raw hazelnuts150 g
-
dried apricots150 g
-
onions quartered300 g
-
garlic cloves20 g
-
olive oil plus extra for drizzling60 g
-
salt½ tsp
-
couscous200 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
water600 g
-
carrots sliced (5 mm)200 g
-
courgettes sliced (7-10 mm)200 g
-
red peppers cut in bite-size pieces150 g
-
frozen peas100 g
-
feta cheese diced (5 mm)200 g
-
fresh parsley (opcional) chopped, to garnish2 tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
18 g
Energia
2607 kJ /
622 kcal
Gordura
37 g
Fibra
12.4 g
Hidratos de carbono
47 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Great Taste On Every Level
72 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Kale Pesto Pasta Salad
50 Min
Prawn, Coriander and Lime Muffins
1 Std.
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1 Std. 5 Min
Roasted Sweet Potato Tart
2 Std. 10 Min
Russian Beetroot Salad
1 Std. 10 Min
Warm Mediterranean Couscous Salad
30 Min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Asparagus and Pea Pasta
20 Min
Mozzarella and Tomato Pancake Stack
1 Std. 45 Min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1 Std. 5 Min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 Min