Dispositivos e acessórios
Pea and Lardo Soup
Preparação 10min
Total 1h 5min
4 portions
Ingredientes
Melted Lardo and Pumpkin Seeds
-
pumpkin seeds10 g
-
pancettalardo (see tip), cut in pieces (2 cm)40 g
Pea Soup
-
frozen peas530 g
-
unsalted butter diced40 g
-
double cream150 g
-
water150 g
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade½ tsp
Serving
-
ricotta cheesequark (curd cheese)120 g
-
coppa ham, cut in thin stripslardo (see tip)30 g
-
pumpkin seed oil30 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
160.1 mg
Proteína
14.3 g
Energia
2259.8 kJ /
540.1 kcal
Gordura
44.1 g
Fibra
7.4 g
Gordura saturada
19.7 g
Hidratos de carbono
23.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Simon Rogan
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45min
Monkfish and prawn soup
1h
Mushroom Risotto
30min
Creamy Pea Soup
40min
Asparagus Risotto
45min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1h 5min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35min
Curried Butternut Cream Soup
35min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40min
Spinach and Parmesan Soup
45min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h