
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 35 g olive oil plus 1 Tbsp
- 100 g onions quartered
- 1 garlic clove
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- 250 g butternut squash peeled, cut in pieces (3-4 cm)
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 480 g tinned chickpeas rinsed, drained (2 x 400 g tins)
- 6 sun-dried tomatoes in oil drained, sliced (5 mm)
- 1 bay leaf
- 1 Tbsp ground cumin
- 1 tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground turmeric
- 1 Tbsp harissa (opcional)
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
ou 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade crumbled - 800 g boiling water
- 100 g feta cheese
- 1 lemon finely grated zest only
- 1 tsp ground coriander
- 150 g kale shredded, large stalks removed
- 2 tsp dried fennel seeds toasted
- fresh coriander leaves for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 368 kcal / 1529 kJ
- Proteína
- 12 g
- Gordura
- 26 g
- Hidratos de carbono
- 19 g
- Gordura saturada
- 6 g
- Sódio
- 1041 mg
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