Versões compatíveis
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Éclairs
- 80 g unsalted butter, diced
- 250 g water, cold
- 2 pinches fine sea salt
- 120 g plain flour
- 3 medium eggs
Creamy Cod Roe
- 125 g codfish roe, smoked, membrane removed, cut in pieces and soaked in cold water for 2-3 hours
- 25 g lemon juice
- 1 garlic clove
- 75 g rapeseed oil
- 1 Tbsp water, hot
- 75 g peanut oil
Horseradish Cream
- 25 g fresh horseradish, peeled, cut in pieces
- 2 Tbsp boiling water
- 1 Tbsp white wine vinegar
- 1 pinch caster sugar
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 200 g double cream
Serving
- 55 g caviar, or avrugar
- mustard cress, for garnishing
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 772 kJ / 185 kcal
- Proteína
- 2.8 g
- Hidratos de carbono
- 5.3 g
- Gordura
- 16.9 g
Receitas alternativas
Chicken Liver Parfait
2h 40min
Panna Cotta
6h 15min
Savoury Cheesecake with Caramelised Onions
14 godz. 15 min
Quenelles with Watercress Sauce
2 Std. 45 Min
Mustard Dill Sauce
2h 15min
Mayonnaise
5min
Hollandaise Sauce
15min
Rustic Bread
2 Std.
Crème Pâtissière
15min
Aïoli
5min
Classic Zabaglione
15min
Crème Pâtissière
15min