Dispositivos e acessórios
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Preparação 30min
Total 1h 55min
20 pieces
Ingredientes
Éclairs
-
unsalted butter diced80 g
-
water cold250 g
-
fine sea salt2 pinches
-
plain flour120 g
-
medium eggs3
Creamy Cod Roe
-
codfish roe smoked, membrane removed, cut in pieces and soaked in cold water for 2-3 hours125 g
-
lemon juice25 g
-
garlic clove1
-
rapeseed oil75 g
-
water hot1 Tbsp
-
peanut oil75 g
Horseradish Cream
-
fresh horseradish peeled, cut in pieces25 g
-
boiling water2 Tbsp
-
white wine vinegar1 Tbsp
-
caster sugar1 pinch
-
Dijon mustard1 tsp
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
double cream200 g
Serving
-
caviar or avrugar55 g
-
mustard cress for garnishing
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 piece
Proteína
2.8 g
Energia
772 kJ /
185 kcal
Gordura
16.9 g
Hidratos de carbono
5.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix Like a Chef
7 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Panna Cotta
6h 15min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1h 10min
Wildberry Jam
1h
Crème caramel (flan)
3h
Mayonnaise
5min
Hollandaise Sauce
15min
Béchamel Sauce
15min
Frozen Raspberry Ripple Meringue
4h 10min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Béarnaise sauce
15min
Chocolate mousse
3h 20min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10min