Versões compatíveis
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce; Berry Foam
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 - 700 g green asparagus
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces
- 1200 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 200 g basmati rice
Berry Foam
- 140 g caster sugar
- 500 g frozen mixed berries
-
10 - 30
g lime juice
ou lemon juice - 1 egg white, from medium egg
Lemon Sabayon Sauce and Finalisation
- 100 g liquid vegetable stock
- 4 egg yolks, from medium eggs
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 15 g freshly squeezed lemon juice
- 40 g extra virgin olive oil
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2580 kJ / 616 kcal
- Proteína
- 15 g
- Hidratos de carbono
- 83 g
- Gordura
- 21 g
- Gordura saturada
- 5 g
- Fibra
- 8.5 g
- Sódio
- 916 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Chicken with Peppers and Rice
1h
Salmon and Asparagus Rice Salad
40min
Polenta with Rich Meat Ragu
1h 10min
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels; Red Berry Sauce with Ice Cream
1h 15 min
Supplì (Roman Rice Croquettes)
50min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45min
Penne with Mussels
2h 5min
Chicken, Pepper and Steamed Vegetable Salad
45min
Sweet and Sour Chicken with Rice
40min
Couscous with Chicken and Lamb
1h 10min
Steamed Green Beans and Helda Beans
20 min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1h