Versões compatíveis
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Salad
- 300 g fennel bulb, cut in halves that fit through feeder tube
- 300 g celery stalk
- 150 g green apple, unpeeled, cored and cut in halves
- 4 radishes, trimmed
- 50 g Parmesan cheese
- 75 g mixed baby salad leaves
Green goddess dressing
- 8 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 8 sprigs fresh chives
- ½ lemon, zest (no white pith) and juice
- 1 garlic clove
- 20 g baby pickled capers
- 1 avocado, small, ripe, flesh only
- 15 g Dijon mustard, gluten free
- 100 g natural yoghurt, high protein (see Tip)
- 15 g red wine vinegar
- ground black pepper, to taste
Crunchy topping
- 60 g chopped walnuts, toasted
- 45 g pepita seeds, toasted
- 25 g hemp seeds
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1677.5 kJ / 402.5 kcal
- Proteína
- 16 g
- Hidratos de carbono
- 11.3 g
- Gordura
- 30.3 g
- Gordura saturada
- 5.8 g
- Fibra
- 9.8 g
- Sódio
- 482.5 mg
Receitas alternativas
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Ossobuco with orange and fennel salad
2sa 45 dk
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35 min
Mixed grain risotto
1 Std. 25 Min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter)
20min
Fajita seasoning
5 min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
One whole cauliflower
45min
Mexican corn salad
25 min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20min
Shredded Lamb ragù
1 Std. 25 Min