Dispositivos e acessórios
Fig and walnut bread
Preparação 15min
Total 3h 20min
12 portions
Ingredientes
-
flaxmeal (see Tips)1 tbsp
-
filtered water plus an extra 3 tbsp230 g
-
dried figs cut into pieces150 g
-
dried apricots cut into pieces50 g
-
walnuts100 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
extra virgin olive oil for greasing
-
wholemeal spelt flour plus extra for dusting340 g
-
mixed spice2 tsp
-
salt1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
7.8 g
Energia
925 kJ /
220.2 kcal
Gordura
8.2 g
Fibra
5.6 g
Hidratos de carbono
26.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant to Plate
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Vegan tiramisu
3h 20min
Chewy pistachio biscuits
45min
Sweet potato and grain salad
1h 30min
Apricot macadamia biscuits
40min
Vegan carrot cake with orange frosting
2h 5min
Vegan mayonnaise
15min
Plant-based parmesan
5min
Steamed wholemeal bread
2h
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50min
Flat bread
25min
Honey ginger tofu with greens
2h 25min
Coconut oat biscuits
45min