Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 150 g white wine
- 1 ½ tbsp Dijon mustard (gluten free)
- 1 ½ tbsp seeded wholegrain mustard (gluten free)
- 900 g skinless, boneless chicken thighs, trimmed and cut into cubes (2-3 cm)
- 150 g pouring (whipping) cream
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 140 g water
- 1 tbsp honey
- ¼ tsp salt, plus extra for seasoning
- 1 pinch ground black pepper, plus extra for seasoning
- 2 potatoes (approx. 200 g), cut into thin slices (3 mm)
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices
- 1 tbsp sorghum flour
- 100 g frozen green peas
- 50 g zucchini, peeled into ribbons
- 80 g sugar snap peas, trimmed
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut into pieces
- 2 yellow squash (patty pan squash), cut into thin slices
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2134 kJ / 508 kcal
- Proteína
- 50.9 g
- Hidratos de carbono
- 20.3 g
- Gordura
- 24 g
- Gordura saturada
- 7.3 g
- Fibra
- 4.8 g
- Sódio
- 747.9 mg
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